BUTIKSMONTAGE

Lind Montage Service er et kvalitetsbevidst firma, der udfører opgaver inden for montage og snedkerarbejde Vi vil leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

Når du vælger Lind Montage Service, så kan du forvente professionelt arbejde.
Når projekter er overleveret til den udvalgte montageleder, så kan du forvente, at der bliver taget hånd om alt on site. Alt fra opbygning af hvad projektet indebærer til overlevering.

Butiksmontage:
Vi har stor erfaring med montage af butik i mange afskygninger og typer. Vores store knowhow og vores dygtige håndværkere sikrer, at alt laves professionelt og i højeste kvalitet. Derfor er vi en foretrukken samarbejdspartner i hele Europa når det gælder opsætning og montering af butikker.

Vi arbejder i hele landet samt udlandet. Vi har en bred vifte af dygtige samarbejdspartnere som hjælper os i andre de andre lande og tager det som selvfølge, at service og vedligeholdelse er en del af opgaven. Vi forlader ikke din butik inden der er ryddet op og alt er færdiggjort og klar til overlevering.