KOMPETENCER

Målsætning/beskrivelse
Målsætningen for Lind Montage Service er at fremstå som et kvalitetsbevidst firma, der udfører opgaver inden for montage og snedkerarbejde.

Vi vil leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider. Når du vælger Lind Montage Service, så kan du forvente ingen BØVL.

Med ingen BØVL menes der, at når projektet er overleveret til den udvalgte montageleder så kan du forvente at der bliver taget hånd om alt on site fra opbygning af alt hvad projektet indebærer indtil overlevering til sælger/slut kunde.

Butiks montage:
Vi har stor erfaring med montage af butiks i mange afskygninger og typer. Vores store knowhow og vores dygtige håndværkere sikrer at alle fejl der måtte opstå eller pludselige nedbrud og lign. rettes med det samme. Derfor er vi en foretrukken samarbejdspartner i hele Europa når det gælder opsætning og montering af butikker.

Vi arbejder i alle dele af landet, også i udlandet. Til dette har vi også en bred vifte af dygtige samarbejdspartnere som hjælper os. Vi tager det som selvfølge at service og vedligeholdelse er en del af en opgave og vi forlader ikke din butik inden der er ryddet op og alt er færdiggjort og klar til overlevering.

Entrepriser opgaver
Vi tager alle opgaver inden for butiks opbygning. Små som store. Vi på tager os gerne hele entrepriser, med opbygning af hele oplevelsen. Fra guld til loft og alle vægge i alle facetter. Vi tager hånd om dit byggeprojekt fra start til slut. Vi har en stor nærhed til projektet og følger det tæt fra de første skitser til det færdige resultat . Tid er penge det ved vi. Så de overordnende målsætninger ved total entreprise er, styring af levering og overholdelse af tidsplaner. Dette så kunden altid føler sig tryg før under og efter byggeriet.

Shop in Shop Løsninger:
Har I konceptet og designet på plads for jeres shop in shops, så kan vi varetage resten af processen. Vi er specialister i at føre jeres tanker fra tegnebrættet til den færdige butiksindretning, der fremstår præcis som I havde forestillet jer. Vi har bygget en lang række shop in shops i hele Europa for førende og anerkendte brands. Opsætning og nedtagning af messestande. Vores store knowhow og vores dygtige håndværkere sikrer at alle fejl der måtte opstå eller pludselige nedbrud og lign. rettes med det samme. Derfor er vi en foretrukken samarbejdspartner i hele Europa når det gælder opsætning og montering af messestande.

Hotel/kontor Montage:
Vi monterer alle typer opgaver små som store dvs. fra 1-600 arbejdspladser, i såvel ind som udlandet. Vi kan montere alt inden for hoteller, kontor Og tilbyder totalentreprise på montering af jeres nye/nuværende lokaler. Dvs. vi sørger for montering af alt fra møbler, tavler, skranke, gardiner, persienner osv.

Snedker arbejde
Ud over montage arbejde tilbyder vi også snedkerarbejde. Vi laver både terrasser, vægge, lev og montage af døre og vinduer med mere. Vi laver altid et realistisk tilbud, inden vi går i gang med en opgave, så du får ikke en ubehagelig overraskelse ved projektets afslutning. 

Køkken/garderobe montage
Vi sætter dit nye køkken, bad, garderobe eller hvad du nu må ønske dig op, og vi sørger for, at alt passer, hvor det skal. Vi går ikke før, alt er på plads, og du er tilfreds.